5 tips om hur man spelar poker


Antalet människor som söker tips om hur man spelar poker har varit på uppgång under de senaste åren, eftersom fler och fler människor blir vaken de potentiella glädje i detta spel – särskilt efter uppkomsten av online poker som tar poker till ny gränser.
Som svar på behoven hos de människor som söker tips om hur man spelar poker, här är några 5 tips om hur man spelar poker, tips som om du följer dem konsekvent, kan gå långt för att göra dig en anmärkningsvärd pokerspelare i din lokala kretsar, och eventuellt även i de nationella kretsar.
Den första av de 5 tips för att spela poker är något som är mycket uppenbart – men som många till synes skickliga pokerspelare väljer att ignorera, nämligen följa de övriga pokerspelare du spelar med och deras rörelser – och motstå frestelsen att bara fokusera på din egen strategi utan att försöka se hur denna strategi kommer att fungera när de förs upp mot strategier dina motståndare. Det handlar om psykologi av poker, och det handlar om att observera saker som antalet (och typer) av händer dina motståndare spelar, och deras “höja” tendenser – som hur ofta de höjer och deras (kapitalförsäkring i form av händer) när de höjer.
Den fjärde av de 5 tips om hur man spelar poker är att “undvika att spela för många händer, speciellt i början” – eftersom det tillför absolut inget värde för ditt spel, och öppnar du göra stora misstag du kan komma att ångra senare i spelet.
Den femte av de 5 tips om hur man spelar poker handlar om att motstå frestelsen att spekulera och jaga mot alla odds, eftersom – som alla pokerproffs kommer att berätta dig-spelet handlar mer om strategi än om tur, med lite tur (vilket är vad du skulle vara ute efter att jaga efter odds) spelar en mycket liten roll när det gäller framgång i spelet går.

Om den video:

http://www.youtube.com/watch?v=I0gggUB4gXQ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *