ABC Texas Holdem Poker Strategi fungerar inte


ABC Texas Holdem Poker Strategi är i huvudsak strategi helt baserad på de verkliga oddsen för att vinna med de kort som du får. I denna strategi har ett par i ess, A-A, är den bästa möjliga handen du kan hanteras. Med en offsuit 7-2 är den sämsta möjliga handen kan du börja med. En rangordning av händer existerar utifrån sannolikheten av dessa två kort vinnande spelet.
Varför skulle jag inte förlita sig på en ABC Texas Holdem Poker Strategi
Även om jag håller med den övergripande idén om ABC-systemet och även överens om att högre kort, som A-A och K-K ger dig en bättre chans att vinna i vissa avseenden, skulle jag aldrig lita på en ABC Texas Holdem Poker Strategi. Anledningen är enkel: en ABC Texas Holdem Poker Strategi ger inte den flexibilitet som krävs för att införliva alla andra faktorer i spelet i ditt beslut. Jag talar om mycket viktiga faktorer som bör påverka dig beslut som:
Tänk på det
Skulle en dator vinna mot en professionell Texas Holdem Poker spelare? Om du har konfigurerat ett program för att spela poker baseras på en ABC Texas Holdem Poker Strategi skulle det kunna slå en tabell med verkliga pokerspelare? Poker är en mycket mer än bara odds av kort och lycka. Poker är ett skicklighetsspel. Ser du World Poker Tour mästare vinnande med en ABC Texas Holdem Poker Strategi? Jag tror inte det.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *