Amazing Bingo Card


Dessa är fantastiska objekt som du köper på nätet i de olika bingospel rum hoppas att bara en, eller till och med kan vara några av dem innehåller den magiska kombinationen av siffror som kommer att göra dig skrika högt bingo! Eller för den konservativa gruppen bland oss, låter vi mjukvaran förklarar bingo för oss i den virtuella världen av framgång.
Låt oss ta en närmare titt på bingobrickan som är i grunden en sex med 5 matris (rader av kolumner). På den första raden varje kolumn innehåller ett brev:
Kolumn ett har bokstaven B
Kolumn två har bokstaven I
Kolumn tre har bokstaven N
Kolumn fyra har bokstaven G
Kolumn fem har bokstaven O
Lika spännande är 90 bollars bingo. Som namnet antyder, i 90 bollars bingo finns 90 möjliga nummer som kan kallas i ett spel. I stället för bingo kort du spelar med bingobrickor. Varje biljett har exakt 15 nummer slumpmässigt spridda över 3 rader med 5 nummer per rad. Målet med spelet är att fylla i en linje, sedan 2 rader, då alla 3 linjer som kallas en kåk på en av dina bingobrickor. Varje rad avslutade utmärkelser ett pris till en eller flera vinnare. Nu när du vet syftet med bingobrickan vi hoppas att du har fått mer strategi när man spelar i en värld av online bingo.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *