Att spela online poker för en levande


Att spela online poker för en levande är helt genomförbart, men det tar en kombination av talang, engagemang, tålamod, disciplin och disposition för att lyckas.
Du måste studera och ständigt arbeta på svaga delar av ditt spel. Läsa en bok som “Texas Hold’em för avancerade spelare” en gång, inte kommer att vara tillräckligt bra. Du kommer att behöva läsa den om och om igen, och du måste verkligen förbrukar, studera och lära sig det. Du måste ta spelet på allvar hela tiden, underhålla ditt fokus och alltid fortsätta att lära sig, även när du är borta från bordet.
Att veta var och vid vilka tidpunkter de de lösaste mellersta och övre gräns pokerspel spelas är nummer ett hemligt för dem som spelar professionell poker online. Online pokerproffs vinner de flesta av sina pengar från svaga spelare (fiskar-suckers), så att hitta ett bord med två eller tre fiskar på det, är extremt viktigt om du vill lyckas på detta spel. Tight och konservativa pokerborden är inte lönsamt att spela på, även för de yrkesverksamma.
Bara spela i som har några fiskar vid bordet.
Endast spela med pengar du har råd att förlora. Har en bankrulle och föra ett register över dina vinster och förluster.
ger alltid spelet 100% av din uppmärksamhet när du sitter vid bordet.
Ta lite tid borta från pokerbordet om du har lidit mer än tre förluster i rad.
Vinna mer genom att spela färre händer. En satsning sparas är detsamma som en satsning vann. Spela kvalitet händer och vik skräp, och du kommer att se din bankrulle ökar.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *