Av Frisörer, boxare, och Bingo Operatörer


Jag får ofta frågan av mina kunder vad en fällande dom för en DWI eller annan förseelse kommer att betyda för deras framtida arbetsmöjligheter i staten New York. Jag är stolt en inbyggd New Yorker, Brooklyn födda, uppfödda och en examen från skolan av hårda smällar. Även om jag nu njuta av bruket av kriminella försvar lag i vackra och pittoreska Ithaca, NY.
Ju mer jag lär av den rättsliga quirkiness inneboende i New York lagar Jag ryser och skratt. Min blogg idag kretsar kring hur en tidigare fällande domar kan påverka tillämpningen för en professionell licens i staten New York.
En Barber licens, Boxer licens, och kontrollera Kassör licensen är alla diskretionära i NYS. För en boxare eller brottare eller Kontrollera Kassan gör ansökan om NY licens som innebär att de kan nekas en licens (tillstånd) att rutan eller brottas eller kontanter kontroller professionellt om den sökande har fällts för ett brott eller umgås med personer som dömts för ett brott. Umgås definieras som att umgås eller umgås med. NYS är medveten om dem du väljer att umgås med. Dina vänner kan kosta dig en licens.
Till alla dem med drömmar om att vara en professionell bingooperatör, Boxer, eller Barber Jag lovar att göra mitt bästa för att bekämpa vad avgifterna vävstol mot dig i framtiden. Under tiden, ta ett djupt andetag och inse värld av möjligheter för framtida NYS licensieringen i så många underbara yrken kommer inte att påverkas av en förseelse DWI eller annan brottmålsdom.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *