Befälhavaren att spela Texas Holdem Poker det perfekta sättet och visar sig vara en vinnare


Vad ser bedrägligt mycket enkelt på 1: a, är faktiskt en intellektuell sport som kräver de allra finaste från personer som skulle vara ledare. Få spelet Texas Holdem, till exempel. Det verkar som om allt du behöver göra är att vänta tills du får en riktigt bra hand, som ett par i ess, och sedan bara gå all-in. Ingenting kunde vara längre från sanningen.
Tänk dig en inblick i de vinnande och släppa fingrar i hela världen Sequence of Poker och du kommer att få att vissa stora spelare har förlorat vid den slutliga tabellen på vad erkänns som pocket rockets (ess). Bara att få bra kort är inte tillräckligt, men det är en början ut. På tal om början, här är stegen i min tro, att vrida sig vara en mycket bra, om inte bra, pokerspelare.
1. Gör en förbereda. Sitta ner och skriva ditt syfte på prime av ett papper och sedan under den, skriver de steg du metod på att generera för att komma dit.
2. Börja med de principer. Ta reda på principerna för beroende spel du väljer. Om det är verkligen Texas Hold’em, sedan lära sig principerna, hur mörkarna fungerar, köp eller hierarki av fingrarna.
tre. Även statistik är bra, är det inte viktigt att veta dem alla. Å andra sidan, behärska sannolikheten för att rita ett ess. Till exempel, om du är på en åtta spelare bord och 4 spelare är i potten med dig och du håller en stor slick, ett ess och kung, bör du veta vad oddsen är för en ytterligare spelare som håller ett ess. På grund av fakta ess regeln vet oddsen för ess till att börja med.
4. Så snart du lärt dig principerna för korten, vet placering upp kommande. Hur din position i förhållande till exakt där satsningen börjar och slutar, påverka hur du borde satsa och oavsett om du ska satsa? Det finns några mycket fantastiska publikationer om dessa frågor och de kommer att få du började. Spela för underhållande och vet att visa en pott och styrelsen (de gemensamma korten på bordet) och få att förstå förhållandet mellan belöning åt slumpen. Till exempel, om du vet dina chanser att vinna en pott på ett av tre och du bara har investerat tjugo% i potten, är det ett vinnande förslag.
5. Få tid bara för att öva att delta i korten på egen hand, inte ha ge någon trott till vadslagning och alla nyanser höger tills du är ett underbart kort watcher och potten mottagaren.
sex. Så fort du har fått mekaniken stadigt i hjärnan och inte behöver kämpa för att ta reda på om ett villkor är ekonomiskt givande, du är redo att förstå de stora faktorer som kommer att göra dig en underbar spelare. Jag talar om vadslagning. Upptäck hur man kan satsa från vilken position som helst med en hand. Detta är naturligtvis indikerar att räkna ut när man ska lägga sig, öppna, kolla, höja, kontakt.
Det kommer att ta en lång tid och massor av att göra jobbet att placera allt detta med varandra, men i slutsatsen, kommer du att bli en ganska fantastisk pokerspelare.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *