Bevara Bigstack i online poker turneringar


Så du har en stor stack i flerbordsturnering på nätet? Vet du vad du ska göra? Tja, om du lyssnar till proffsen, är aggression nyckeln. I en omfattning som är sant även i online poker turneringar, men extra försiktighet krävs i de låga inköpsnivåer.
När du har byggt en stor stack marker, behöver du bara hålla dem. En hel del stora stack spelare – särskilt på nätet, ofta bränner bort denna ärorika möjlighet att göra stora pengar genom att lura sig om att de behöver en ännu större stack. Det är definitivt en girighet och effektfaktor inblandade här, och jag har sett det så ofta på nätet, att jag helt enkelt har gjort en levande för att vänta på dessa spelare att börja göra misstag.
När du gör, eller när du har en stor stack, spela smart. Bevara din stack, medan du använder din profil och korrekta odds spelar att vara i krukor som du bör vara i, inte att du känner att du måste vara bara för att du är den stora stacken. Det är ologiskt. Lek inte med ett mål i sikte att ha en viss storlek marker stack i ett skede av turneringen. Du kan bara ha så mycket som du har. Ibland kommer det att vara riklig, de flesta gånger det kommer inte, men tänk på det bara finns en enda spelare i hela turneringen som du kommer att behöva ta bort – och det är spelaren som tvåa.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *