Bingo kort för 75 och 90 Ball Varianter


Den som vill spela bingo bör ta en titt på bingobrickor som kan användas i ett spel. Dessa bingobrickor kan arbeta i ett av två olika sätt. De kan arbeta med en standard 75 nummer arrangemang eller ett 90 antal arrangemang. Skillnaderna mellan dem är viktiga för att se.
Det första alternativet att se är standard 75 nummer form. Alla bingobrickor med så många siffror måste 5×5 bygger. Detta innebär att det finns tjugo-fem nummer på ett kort. Siffrorna kommer att arrangeras i olika kolumner baserat på deras nummer. De 1 till 15 nummer kommer att vara i den första kolumnen, följt av 16 till 30 i den andra kolumnen och så vidare.
Vissa kort i 75 bollen form av bingo kan ha fria utrymmen. Ett fritt utrymme kommer att vara i mitten av kortet. Vissa spel kommer inte att ha detta utrymme eller kommer att överväga utrymmet vara ogiltig och kräver spelare att få vinnande kort utan de fria utrymmena är inblandade i dem.
90 boll formen är en vanlig form i Storbritannien. Det har blivit mer populärt på andra platser runt om i världen men. De bingobrickor för spelet kommer att vara i 9×3 former med tjugosju siffrorna på hela uppbyggnaden. Kolumnerna kommer att vara i multiplar av tio. Till exempel kommer den första kolumnen har tre nummer mellan 1 och 9, medan andra kommer att ha nummer 10-19 och så vidare.
Målet med spelet med en av dessa bingobrickor är att få en fullständig horisontell linje fylls ut. Detta innebär att nio nummer i samma linje måste hittas på kortet. Det finns några fall där två linjer måste fyllas ut och även andra där det behövs en fullständig blackout mönster.
Blackout mönstret är gemensam för alla bingobrickor. Det är där alla nummer på ett kort måste fyllas i. Detta behövs om en spelare kommer att vinna ett spel i många fall.
Vissa bingobrickor kan också innehålla mer exotiska mönster som kommer i olika former. Dessa speciella mönster används ofta huvudsakligen på 75 bollspel. Detta beror på formerna hos bingobrickor i setet kommer att vara mer mottagliga för andra typer av spel.
Bingo kort som används i bingospel är viktiga verktyg att använda när man spelar spelet. Dessa kort varierar med avseende på den typ av bingospel som spelas. Dessutom kan dessa spel inkluderar olika mönster för att vinna baserat på vilken typ av spel som spelas. Dessa är bra faktorer att granska när du spelar bingo på någon typ av bingo webbplats eller någon bingohall.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *