Bingo Kort för lärare


Många lärare idag letar efter engagerande och intressanta idéer till sina klassrum. De vill hitta aktiviteter som eleverna kan njuta av, men kan också ge en värdefull erfarenhet av lärande. En sådan idé som har funnit nåd hos många lärare introducerar bingospel i sina klasser.
Naturligtvis de flesta av oss är bekanta med spelet bingo. Det spelas med bingobrickor innehöll numrerade rutor. Spelare ta rutor från sina kort som numren ropade, eftersom målet är att vara den första spelaren att uppnå en vinnande rad eller rader (beroende på vilken variant av spelet som spelas) och sedan att skrika “Bingo!” eller “House”.
Den gemensamma nämnaren för alla dessa bilda varianter av bingo är naturligtvis anpassade bingobrickor, som innehåller poster speciellt utvalda av läraren. Förr i tiden detta kunde ha varit ett stort hinder – förbereda anpassade bingobrickor för hand skulle vara mycket tidskrävande. Idag, saker är mycket lättare: en dator, med hjälp av bingobricka göra programvara kan skriva ut anpassade bingobrickor mycket lätt.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *