Det mentala spelet of Poker


I den nya artikelserie “det mentala spelet” vi kommer att täcka en av de mest spännande ännu över såg ämnen i poker. De flesta poker innehåll fokuserar på de tekniska aspekterna av pokerhänder, men försummar vad går genom huvudet för att komma till den punkten. Den enkla råd inte luta, spelar inte berusad, och aldrig börja spela arg / sjuka inte ens börja skrapa på ytan. Att undvika tilt är svårt eftersom de flesta människor gör det omedvetet.
Har du någonsin undrat varför efter att ha läst varje pokerbok, varje forum, och gå varje coaching webbplats du fortfarande inte kan vinna? Anledningen är att medan alla dessa resurser är fyllda med bra information de inte lära dig de färdigheter att använda sina tekniker och förstöra din mentala spärrar. När jag insåg att några stora bitar saknades från pokerlitteratur jag grenat ut i andra områden för att hitta de svar jag behövde. Jag har läst böcker om psykologi, självhjälp, meditation, hypnos, kroppsspråk, och ganska mycket annat jag trodde skulle hjälpa. En del av det var ganska fruktig, men det fanns gott om guldgruvor som förändrat hur jag tänkte om spelet. Jag var förvånad över hur många gånger jag kunde ha ersatt poker i en bok om mental filosofi och det skulle ha passar perfekt.
Poker är en två främre strid. Du spelar mot dina motståndare och du spelar mot sig själv. Sanningen är: Din hjärna är inte kopplad till en vinnande pokerspelare. Det sätt vår hjärna tänker gör standardpokerinställning förlorare. Det är därför 95% av spelare förlorar pengar. De har inte insett att de måste gå in och vänder vissa växlar för att ändra den till vinnare. I denna serie kommer jag att dela med dig allt jag har lärt och skapade på temat den mentala sidan av poker. Förhoppningsvis kommer det att vara en katalysator som förvandlar alla dina pokerkunskaper i kalla hårda kontanter.
Varför Spela Poker
Brutal ärlighet är det första mentala färdigheter du behöver för att vara en vinnande spelare. Var ärlig mot andra, men ännu viktigare måste du vara helt ärlig mot dig själv. Det är så lätt att ljuga för dig själv för ett snabbt skott av falska självförtroende, men detta är bara bygga en Ice Palace i öknen. Det känns bra för en kort tid, men så småningom kommer att falla sönder. Om du ljuger för dig själv om poker du inte kommer att vara en långsiktig vinnare. Majoriteten av spelarna inte har ett problem med att förstå spelet de bara ignorera hålen i sitt spel. Hålen du har och din mentala oförmåga att åtgärda dem ständigt utnyttjas av dina motståndare. I stället för fastställande av dem du bara sluta göra ursäkter för dina misstag.
Allteftersom tiden gick började jag vinna mer och tankar för att gå pro in i mitt huvud. Redan innan poker jag visste att jag inte skulle vara den person att få ett jobb som de hatade släpa ut en lön check vecka till vecka bara för att gå ihop. Poker verkade bara så perfekt, som om det var mitt öde att spela. Vid 20 års ålder flyttade jag till Florida med några andra pokerspelare. Även om det har förekommit en del upp-och nedgångar, men 3 år senare vi fortfarande lägga stora händer på väggen, har fantastiska poker diskussioner och galen tillsammans när vi är djupt i en turnering eller vinna en gigantisk pott. Jag spelar poker eftersom jag älskar allt om spelet och det gör att jag kan leva en livsstil jag skulle inte ge upp för någonting.
Anledningen att veta varför du spelar är så viktigt är att det driver varenda beslut du fattar vid bordet. Varför tror du att du ringer när du vet att du slå? Jo det är förmodligen eftersom liten chans att vinna en stor pott ut sätt uppenbarligen större chans att förlora. Om du sagt till dig själv “Är jag bara göra samtalet eftersom jag älskar åtgärden” du skulle omedelbart kunna ompröva åtgärden. Detta är det första steget i att aktivt ifrågasätta tidigare undermedvetna beslut.
Spendera lite tid innan nästa sessioner tänker om detta och titta på vilken skillnad det gör när du spelar. Du kommer förmodligen att upptäcka att du gjorde spelar på autopilot inte eftersom de var rätt, men på grund av de känslor de genereras. Ju tidigare du börjar ta beslut av autopilot och titta på dem på ett objektivt ljus ju tidigare du kommer att kunna göra stora pengar. En ännu bättre fördel kommer att vara förmågan att utöka din njutning av spelet. Poker är mycket mer underhållande när du tillåter dig att njuta av alla aspekter av spelet istället för att låta ditt undermedvetna begränsa din njutning.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *