Det ultimata priset – Poker Armband


The Championship armband har blivit synonymt som en symbol för framgång och respekt i pokervärlden. Det infördes först som ett pris till vinnaren av World Series of Poker Event 1976 av Benny Binion av Binion Casino i Las Vegas. Det är den mest prestigefyllda och eftertraktade icke-monetär pris i poker. Poker armband är den ultimata pokerpriset!
Det ryktas att det finns två typer av pokerspelare – de som har vunnit ett armband och de som inte har. Den sällsynta lista över “haves” inkluderar armband ledare, Phil Hellmuth, Jr. med 11 WSOP armband; Doyle “Texas Dolly” Brunson, 10 WSOP-armband; Johnny Chan också med 10 WSOP-armband; Johnny Moss med 9 armband; Erik Seidel med 8 WSOP armband; och Phil Ivey och Bill Baxter båda med 7 WSOP-armband.
För dem av oss som aldrig kan göra det till en finalbordet i World Series of Poker Main Event, kan det finnas andra sätt att du kan vinna ett armband. Du kan INKÖP mer överkomliga version att erbjuda som pris för ditt hem turneringar eller dina pokerinsamlingsevenemang. Om armbandet är värt $ 100 eller $ 100.000, är ​​det verkligen en symbol för kvalitet i pokervärlden.
Poker armband är det ultimata priset – den mest eftertraktade, prestigefyllda och mest eftertraktade icke-monetära pris i poker. En visning av de verkligt stora pokerspelare av vår tid – fråga bara Phil Hellmuth!
Källa: Wikipedia, “The History of Poker Armband”

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *