Diamond Dogs Slots för Fame och Fortune


Var beredd på att ange en värld av glam, bling, och fantastiska päls i Diamond Dogs slots, kasinospel där kändis hundar härskar. Med stora vinster och många free spins, du bara kan vara så rika och berömda eftersom dessa bortskämda pooches.
Detta spel har fem hjul, 25 insatslinjer och fyra insatsnivåer att välja mellan. Spelare kan vinna och öka sina vinster genom olika fördelar som spelets wild och scatter symboler, samt ytterligare bonus såsom fotosession runt och gratis spin rundor.
Spelet är fylld med symboler som humoristiskt spolat Hollywood liv och kändis stilar. Möt de bästa rika och berömda McDonnell i Diamond Dogs platser:
Rottweiler – Doggiewood mest berömda furry persona, denna hund täckt i guld bling ger högsta betala beloppet på 10.000 mynt i en vinnande kombination. Denna vilda symbolen är ekvivalent med ett belopp som kan fördubblats eller tredubblats beroende på insatsnivå och typ av spinn runt.
Andra symboler för att titta på är bambu hundkoja, vovve semester, diamant hund skålen med champagne och biffar, VIP brandpost, silke-lindade ben, diamant kragar och blått och guld bågar. Dessa symboler visar inte bara den ultimata hundens livsstil, men de har också motsvarande värden för att lägga till dina vinster.
Spelet Diamond Dogs slots är ett roligt spel speciellt för slot aficionados som gillar att spela i stil. Spelet har en rolig, positiv atmosfär som kanaler spännande kändis livsstil och Hollywood partier. Online programvara levererar definitivt temat: Musik pumpar, lampor blinkar, och hundarnas bark har aldrig varit mer posh klingande. På Doggiewood, är ära och berömmelse bara inom en tass räckhåll ..

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *