Din poker Bild och vilken du bör hålla


Den genomsnittliga pokerspelare inte skulle förstå att när som helst under ett spel som de projicerar en viss bild till andra spelare. De vet inte att de ens behöver för att projicera en viss kontrollerad typ av bild. Eller ännu värre, för att undvika projektionen av någon skepnad av meningsfull kommunikation, dölja de själva genom att bära olika artiklar för att täcka sina ansikten helt.
Dessa spelare är inte osynlig och de kommer att ge ut tillräcklig information för experterna att kasta sig över. Deras mycket bild av icke-imageness kommer att dra mer mycket duktiga spelare mot dem eftersom proffsen känner en amatör här. Inte bara det, men de kan vara skrämmande utanför mindre duktiga spelare, just de som de vill dra nytta av.
En neutral uttryck gör dig inte svårt att observera. Välskött kommunikation med motståndare, om det är korrekt gjort, kommer att ge ett mycket bättre resultat än att hålla fast vid det tomt, ordlös bild. Blankness är utan tvekan ett tecken på svaghet snarare än robusthet.
Genom att hålla svagare motståndare i en rolig sinnesstämning, uppmuntra dig sina stora förhoppningar om turen att hitta sin väg till dem. Turen kommer att besöka ibland och förvandla dem till lojala spelare och locka ännu fler lättroad amatörer till bordet. Om du visar en kall inställning, kommer de att lämna.
Världsklass pokerspelare är medvetna om att de alltid projicerar en bild och så är ständigt medveten om precis vad den bilden är. Deras bilder är beräknade för att skydda sina intressen, inte att skrämma bort folk. Denna beräknade manipulation av spelet, utöver överlägsen teknik och skicklighet, ger dem möjlighet att skapa en positiv miljö för sina likgiltiga offer.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *