En introduktion om hur man Lär dig poker


Med poker som spelas i nästan alla hörn av jorden, finns det nu professionella pokerturneringar och kretsar (såsom World Series of Poker) där professionella pokerspelare grop sin intelligens och marker mot varandra för prispengar och bragging rättigheter som världens bäst. Om du är ute efter att vara en av de spelare, eller bara letar efter ett sätt att få en trevlig tid, då skulle du göra klokt i att lära sig spela poker, en av de roligaste kortspelen runt. Det är relativt lätt att lära sig, och när du väl fått kläm på det, kommer du att spela som ett proffs på nolltid.
Det finns många argument och teorier om var och när poker härstammar. Ett antal myndigheter, däribland spelhistoriker David Parlett tror att poker härstammar från olika spel som den franska spel poque och brelan den tyska pochen, och den spanska (eller italienska) primero. Å andra sidan, enligt boken “En värld av Chance: Spel på Religion, Spel, Wall Street” av G. Brenner och A. Brown, det unika i poker ligger i sin spelstruktur, som är frånvarande från någon av dess förmodade förfäder, vilket gör poker ett unikt spel i sig.
Att lära från andra pokerspelare är inte det enda sättet du lär dig hur man spelar poker. Du kan titta på TV-sända turneringar, du kan läsa böcker och annan litteratur i ämnet, eller du kan även gå online och titta på webbplatser som erbjuder poker tutorials för nybörjare. Oavsett källa, kan du vara säker på när du börjar spela, du har tid i ditt liv att spela poker.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *