Free Roll Online Poker Tournament struktur och strategi


Freerolls på pokersajter är inte precis en get-rik-snabbt system. Faktum är att du måste älska spelet och njuta av att spela med tusentals spelare för chansen att vinna små pengar och bygga en bankrulle.
Termen Free Roll innebär att vissa spelsajter erbjuder en inbjudan att delta i turneringar på nätet utan kostnad för dig. Du kan vinna prispengar för att helt enkelt börja och spela gratis rulle pokerspel med andra pokerspelare runt om i världen. Denna inbjudan men kostsamt att online poker site operatörer ger i potencial kunder i hopp om att de spelar pengar spel i framtiden efter de registrera sig på sina pokersajter. Men om du har tålamod och spela för skojs skull utan risk då du kommer att älska gratis Roll pokerturneringar.
Du kan lära sig snabbt och inte oroa dig för din plånbok. Jag har personligen bara vunnit ett par hundra dollar, men det är en stor upplevelse och det har gjort mitt riktiga pengar spel bättre. Jag har bättre läser på spelare och veta när man ska bluffa utan att gå till överdrift. Jag har läst många inlägg i forumet säger motsatsen om att du en bättre spelare. Detta kan vara sant för vissa, men i mitt fall har gjort mig till en bättre spelare. Vissa spelare tror att spela freerolls är som att vara i landet make tror därför att det inte finns någon risk pengar. Detta kan vara sant i början av turneringen men när risktagare är borta det är kul att spela och spelet blir mycket allvarligare.
Jag har spelat på nästan varje freeroll online poker platser och gillar att spela icke kvalturneringar. Kvalfreerolls vanligtvis innebära mer än 7000 spelare och sedan när du blir topp 100 du spelar på en senare tidpunkt med ytterligare 7000 spelare att vinna en kontantsumma på kanske mellan $ 200,00 och $ 400,00. Återigen, måste du älska spelet och njuta av att spela under en lång tid, ibland 6 och 7 timmar.
Att spela freerolls är roligt och ger dig möjlighet att njuta av samma adrenalin hög spela the real thing utan att det kostar en förmögenhet. Jag har arbetat i verkliga kasinon de flesta av mitt liv och vet vad en spelande vana kan göra för någon. Det är därför jag hoppas fri rullning kan ersätta risken att förlora pengar. I själva verket genom fri rullning lärde jag mig att spelande är en kort resa att misslyckas. Jag spelar gratis och jag älskar det.
Varför spela freerolls?
Detta betyder troligen hoppa över första sidan, och kanske den första flera. När pjäsen lugnar ner, ring med vilka två kort, såvida du inte är upp mot stora höjningar (större än 4 x stora mörken). Återigen är målet för tur och försöker bygga en bankrulle. Men du ger dig själv kanske dussintals händer att göra det. Du kommer återigen räkna ut om du kan få en stor stack tidigt, vilket gör det värt mödan att spela.
Om du komma förbi början sedan:
Freerolls börjar likna riktiga cash games när du har fått bort en tredjedel till hälften av fältet. Det kommer fortfarande att finnas massor av personer som spelar några kort och spelar super aggressiv. Och stora stackar kommer att göra upprörande samtal. Men mellannivå stackar och små staplar som har överlevt början vanligtvis kommer att spela en mer traditionell stil av poker.
Kom ihåg det här. Tid är en investering, som pengar. Om någon har spelat i en freeroll i flera timmar, de är inte lika benägna att driva sina marker i hopp om att få tur. De vill inte att deras investeringar för att vara för ingenting.
Men det finns fortfarande två typer av spelare. Spelare som vill vinna, eller ställer mycket höga; och spelare whop vill kontanter. Spelare som vill vinna bryr sig inte om de bara pengar för ett par dollar. De spelar bara freeroll för de bästa priserna. Så deras spel kan fortfarande vara oförutsägbar. De spelare som vill kontanter blir super tight, så var försiktig om man ser dem att höja eller reraising.
När du är i pengar
Om du har inkasserades, grattis. Nu bör du försöka vinna. Det finns mycket liten skillnad, vanligtvis mellan liknande 50: e plats och 11: e plats. Så du borde spela med idén att nå finalbordet. Om du kort staplas, tryck med en hyfsad hand. Väntar på några fler människor är inte värt det i termer av extra pengar. Få dina marker i med den bästa handen och försöka få till toppen nio. Om du har en stor stack, inte nödvändigtvis sitta på dina marker, men inte slå sig till ro heller.
Följ dessa tips, lära pokerspel och ha kul utan kostnad för dig.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *