Förstå Texas Holdem Poker


Texas Hold’em är faktiskt ganska lätt att lära sig. Detta är kanske anledningen till att spelet blir ganska på modet i kortrummen i hela världen vare sig online eller offline. I Texas Holdem poker, dealern ger två möter ner kort, som kallas hålkorten eller hålkort i poker jargong. Varefter, spelarna behandlas med 5 möter upp kort, som kallas gemensamma korten. Vid den sista satsningsrundan, spelare måste göra den bästa handen av de sju kort som de behandlas med de två korten som ges inför ned och fem kort ges inför upp.
Processen
För första rundan, två inför ner kort ges. Tre matas sedan uppåt vid mitten av bordet. Dessa kort kan användas av andra spelare att göra sina händer stark. Detta kallas floppen. En satsningsrunda sker efter detta. Det fjärde kortet behandlas inför ned och vadslagning åter öppnas. Detta kallas den fjärde gatan eller turn-kortet. Den femte och sista kortet behandlas igen i mitten av bordet och den sista rundan kommer då att ske. Denna sista kortet kallas floden kortet. Spelare har möjlighet att satsa, för att kontrollera att höja eller att lägga sig.
En annan typ av satsningsstruktur är Pot Limit Holdem, vilket begränsar spelarens högsta insatsen. I denna struktur kan en spelares insats inte överstiga det totala belopp som ackumulerats i potten.
I no limit holdem satsningsstruktur, finns det ingen gräns för de belopp som spelarna kan satsa eller höja. Detta kan vara svårt för spelare som också beror på storleken på satsningen att gissa styrkan av handen av sina motståndare. Eftersom det inte finns några gränser och inga intervall, har de ingen möjlighet att veta om spelaren är säker med sin hand eller bara en vanlig stor kasino spender.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *