Fyra skäl du vet inte hur man vinner på Internet Poker


Du vet fortfarande inte hur man vinner på internet poker? Jag hoppas att du inte donera dina surt förvärvade pengar på internet pokerbord för hajar som mig. Vi festa på spelare som du och är verkligen tacksam du väljer att spela online. Men visste du dina misstag kan begränsas och du kan bli en av de hajar som mig.
Här är fyra skäl du donerar dina pengar vid borden.
Du spelar fel händer ur position. Du kan inte bara spela tråkig bok poker och räknar med att vara framgångsrik. Du måste blanda upp ditt spel och använda ett brett utbud av händer. Håll dig till denna regel, snäva händer fram och spela lösare händer senare position du har. Det finns två däck i varje kortlek. De stora kort och lite kort, se till att du spelar båda ändarna av däck.
Sluta kalla hela tiden. Calling stations förlorar spelare. Upp med händerna och kontrahöja lösa spelare före floppen. Sluta kalla allas höjningar. Jag ser detta hela tiden. Spelare C höjer och spelare F samtal med QQ, floppen innehåller ett ess och spelaren F fälls omedelbart floppen bet. Han vikta en av de få stora händer och förlorade detta en före floppen. En reraise före floppen skulle av fick reda på var hans QQ stod. Höjning är sättet att vinna på nätpoker.
Avsluta spelare dina persienner med sopor händer. Blinda pengar är inte din, det är krukor. Du har ingen rätt till det så snälla sluta försvara det kommer skräp händer. Å andra sidan, spela din blinda på blinda konfrontationer aggressivt. Jag höjer alltid den andra blinda när vi är i en heads-up konfrontation. Jag vinner min beskärda del av persienner både före och efter floppen.
Utdrag pengar från den uppringande stationer på turn och river. Du vet att de jagar att spola eller öppna ändar drag. Så se och satsa tillräckligt för att låta dem hänga sin egen. Att de kommer att slå sina drar då och då, men du kan lika gärna få ut så mycket som möjligt när de drar. Plus, när de missar du kan alltid låta dem bluff och sedan hammare dem med muttrarna.
Dessa huvudanledningarna till att du inte vet hur man vinner på online poker. Ändra ditt sätt att spela eller hajar som jag kommer att ta dina pengar vid pokerborden.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *