Äger du spelar online poker? Läs om hur du vinst från Cash Games nu!


Många pokerspelare tänker bara på turneringsspel, möjligheten av en stor payoff. Även om det är alla fina och dandy att drömma om och även prova för, måste man inse att endast en person kan vinna World Series of Poker varje år. Endast ett visst antal människor kan avsluta i pengar. Endast en utvald elit grupp av individer kommer att kunna göra en levande bort av turneringsvinster ensam. Sålunda cash games.
Personligen tycker jag cash games bättre. Det är ett annat sätt att spela helt. Det är inte så bestämd. Förlora alla dina marker i en turnering och det är det, du är klar. Det finns inte några återköp. I cash games har du en andra chans, eller en tredjedel eller fjärdedel. Det finns också en hel del dumma spelare. Den första typen av dumma spelare, den tjugo något försöker bli nästa pokerstjärna och tiden bara betala för sin gas komma till sitt casino. Dessa barn är normalt wannabe hotshots. De talar ett stort spel och slitage sina solglasögon medan du lyssnar på sina iPods. Det är verkligen roligt om man tänker på det. Medan du lyssnar på deras musik de missar en hel del information. Intonation sätet två har när han har ett pocketpar, skämten mellan sätena fem och åtta som att säga att de söker ett partnerskap.
Dessa är alla nyckelindikatorer som hjälper dig att avgöra hur man spelar mot andra spelare men Hotshots inte få det. De vill “se cool”. Det är allt som betyder något för dem, om de ser delen och försöka agera delen då de är. De är också de som kommer Huff och puff och tala om hur det fanns inget sätt du kunde ha gjort det samtalet (den som tog dem ut) och sedan ger dig statistik om antalet outs du haft och chanser har du haft att slå dem och bla, bla, bla. Det är allt struntprat. Den andra dumma spelare är mannen med en hel del pengar i sin plånbok som egentligen inte vet mycket om strategi och verkligen inte bryr sig. Jag ser dessa killar i Vegas hela tiden. De driva med allt och kalla allt. Allt de verkar vilja är en stor vinst oavsett hur mycket de har att förlora först för att få det. De Hotshots och killar med kontanter i plånboken är de att leta efter vid pokerbordet.
Okej, så nu har du spelat de Hotshots och killar med kontanter i plånboken och dra pengar från dem till vänster och höger. Du är chipleader vid bordet. Gå iväg. Det är rätt. Ta ut dina marker och lägga pengarna i plånboken. Sedan komma tillbaka eller ännu bättre gå till en annan tabell och börja om med den ursprungliga start pengar. Misstaget de flesta människor gör i cash games är att när de får högt upp de gå tillbaka så långt att de bara spela tills de har förlorat allt. När du är chipleader eller bara har en ganska stor stack vid ett bord kommer du snabbt bli föremål för tabellen. Folk kommer att höja du bara ta upp dig i hopp om att du kommer att lägga sig och de ska sakta få dina marker eller du ringer något eftersom du har massor av marker för att kasta runt. Hursomhelst, de vill ha dina pengar och de vill ha det dåligt. Så om du gör den logiska sak, även om det är svårt att göra ibland, kommer du att hamna i förväg oftare än inte och i slutändan göra mycket mer pengar från kontantspel än enbart turneringar.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *