Gratis Online Texas Holdem turneringar – lära och förbättra ditt pokerspel


Många av de populära online-kortrummen idag ger dig möjlighet att spela Texas Holdem turneringar gratis:
1) freerolls och 2) låtsaspengar turneringar, där du kan spela stor fältflerbordsturneringar (MTT) ner till en liten 6-handed Sit-n-Go bord.
FREEROLLS
En “fri roll” turnering är en vanlig turnering med en $ 0,00 buy-in, därav namnet “freerolls”. Det fina är de fortfarande betala “riktiga pengar!” Under varje dag, online kort rum har freerolls planerade, och ofta har PR freeroll Sit-N-Go var 5-10 minuter.
Freerolls är ett bra sätt för människor att etablera och bygga ett “riktiga pengar” bankrulle utan någon verklig pengar insättning. Det kan ta en stund att cash-in, som många freerolls är enorma, några går upp till 30.000 spelare i en turnering. Men det är gratis, roligt, fyller ditt poker ber, ger dig ett bra sätt att lära sig och förbättra ditt spel. Plus att du kommer så småningom att få “in-the-money” (ITM) som du blir en bättre turneringsspelare. När du cash-in på din första freeroll turnering, kommer du känna att du precis vunnit WSOP (lol)!
De stora och mer populära pokersajter är: Full Tilt Poker (fulltiltpoker.com), Pokerstars (pokerstars.com) och Cake Poker (cakepoker.com). Jag personligen spela på Full Tilt Poker eftersom många av mina favorit professionella pokerspelare inte bara stödja platsen, men de spelar där också. Mjukvaran är utmärkt, användargränssnittet är vacker och de förbättrar ständigt sitt spel och teknik.
För att börja spela på nätet, helt enkelt anmäla dig till en av de online pokersajter, installera deras fria program, och du kommer att vara i en gratisturnering på nolltid. Lycka till och ha kul! Vi ses på den virtuella filt online poker.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *