Har Future of Online Poker beror på utvecklingen av en 3D-grafikmotor?


Tillväxten i hem konsol spel har sett den snabba utvecklingen inom grafik och spel för spelentusiaster. Whist de senaste konsoler som Playstation 3 och Xbox 360 har gett en plattform för kontinuerlig utveckling av hem underhållning, liknande rörelser producera mjukvaruplattformar av en lika naturen pokerspelare har visat sig vara svårt. Men ett fåtal företag bege sig in denna arena. Frågan kvarstår om huruvida det är rätt tid att ta online-underhållning till nästa nivå.
1. Varför göra en sådan ett djärvt drag?
Spelbolaget i fråga differentiera sig från andra online-spelbolag genom att ange 3D-marknaden. De är också sätta sig i en position där de kan testa ta av 3D-poker på sina egna spelare bas.
Genom att välja Pokerwize har Ladbrokes säkert fått ett försprång på oppositionen i riktning mot en 3D-pokerplattform. Resten av spelindustrin klockor deras framsteg med intresse. Endast tiden kan utvisa om detta försprång är kortlivad. Vad är klart är att deras flytt till 3D poker utgör en betydande förändring i online poker industrin.

Relaterade video:

http://www.youtube.com/watch?v=

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *