Hur att köra din egen turnering


Denna artikel bör ge dig grundläggande information om hur du kör en pokerturnering. Kör din egen turnering kan vara en fantastiskt spännande och givande träning oavsett om det är med en liten grupp av vänner eller en välgörenhetsgala. De första sakerna du behöver är spelare för din egen pokerturnering. Helst skulle du ha mellan 6 och 10 spelare, men du kan gå så lågt som 4 om folk är upptagna. Bortsett från spelare du behöver viss utrustning … Det är en tabell som är tillräckligt stor för att passa det nödvändiga antalet spelare (och stolar).
Nu till specialutrustning: –
Viktigt att köra en pokerturnering är
Kort (företrädesvis två däck med olika mönster på dem för att eliminera förvirring.)
Pokermarker (Du kan använda knappar eller tändstickor men du skulle förlora Vegas se!)
Tillval när man kör en pokerturnering
Card blandare (Något för spelaren med bling.)
Dealer Button – En knapp som rör sig runt bordet som indikerar vem givaren är.
Filt duk – Låt korten glider över bordet som du är i Bellagio
Om du håller en pokerturnering kommer vi att anta att du förstår hur spelet fungerar. En övervägande att göra är hur man bestämmer när du höjer mörkarna. Här är några metoder: –
Tid – ställ din klocka för ett persienner höja var 10, 15 eller 20 minuter valet är ditt.
Varje gång en spelare slås ut (detta kan ta en stund i en långsam paced spel)
Varje gång dealerknappen går full cirkel. Detta är bra tills det finns två spelare! Det är i huvudsak vad som krävs av dig att köra en pokerturnering. Jag skulle starkt rekommendera att få snacks och drycker samt eller be dina vänner för att få några men varnas om du spelar ofta med en grupp vänner som jag gör, sticker ett mönster ut. Den person som inte dricker eftersom de måste köra promenader ofta hem med winnings..Think på och njuta av att spela i din egen pokerturnering.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *