Hur man blir en pokerstjärna och Win Sit n Go-turneringar


Sit n Go poker är ett namn som ges till små fält turneringar. Typiskt, den mest populära sit n go kommer att bestå av mindre än 45 spelare; men vissa pokersajter har sit n go upp till 180 deltagare. Den största överklagande av en sit n go Pokerturnering är att det vanligtvis varar mindre än ett par timmar.
Om du vill bygga din bankrulle, helst spelar i spel som ger dig den största möjligheten för en avkastning på din investering är rätt väg att gå. En sit n go kan du denna möjlighet på grund av den begränsade fältstorlek och utbetalningsschemat är oftast väl tilltagna för antalet deltagare.
Två av de bästa skälen för att bygga din bankrulle i en sit n go, är attityderna av spelarna är mycket konkurrenskraftiga och erfarenhetsnivå av dina motståndare är ganska begränsad. Den begränsade kunskap och över aggressivitet av spelarna i dessa sit n go kommer att ge dig en fördel om du vet hur man gör detta arbete för dig.
När du är i pengar, en bra sit n go strategi är att leta efter en möjlighet att flytta upp pengarna stegen. Även om aggressivitet kan bygga dig några marker för att hålla ut några blinda nivåer, vill du också hålla ett öga på din motståndare marker. Om en kortare stack har en chans att få förblindad ut innan du, kan du låta dem blinda ut i stället för att försöka göra ett drag och åka fast innan kortis.
Sit N Go-turneringar är ett utmärkt sätt att bygga din bankrulle, och genom att lära mer om denna speciella typ av turnering du kan enkelt lägga hundratals till din bankrulle varje vecka. Istället för att bara hoppa in i nästa sit n go, ta lite tid att hitta den bästa pokerstrategi att använda i en sit n go.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *