Hur man förbereder för en online bingo spel


De grundläggande reglerna för Bingo är mycket enkel: varje spelare ges ett kort med fem kolonn. Rubriken i varje kolumn är en av bokstäverna i ordet BINGO. Kolumn “B” innehåller bokstaven ett till femton. Kolumnen “I” innehåller bokstäverna sexton till trettio. Kolumnen “N” innehåller trettioen genom 45. kolumn “G” innehåller fyrtiosex till 60. kolumnen “O” innehåller 61 till 75. Centret utrymmet är ett fritt utrymme; en spelare kan börja spelet genom att placera ett chip på toppen av det tomma utrymmet. Varje kort innehåller totalt 25 platser. Täck fem steg diagonalt, horisontellt eller vertikalt, ropa “BINGO!” och du har vunnit spelet!
I Amerika flesta bingospel spelas med 75 bollar, och är oftast ett spel en chans. Det finns dock några tips för att komma framåt i spelet. Om du spelar för pengar, se till att du spelar ett bingospel som du redan är bekant. Titta även för spel med minst spelarna, i syfte att öka dina chanser att vinster. Att spela med flera kort exponentiellt ökar din chans att vinster än om du bara spelade med en kort.
Om du börjar spelare, kan du gå till olika webbplatser och låta datorn spela för dig. Denna teknik gör det möjligt att lära sig mer om de regler och uppspelning av spelet.
Vissa online bingo spel webbplatser publicera information om antalet spelare som du tävlar mot. Denna kunskap kan du välja antalet kort som man kan spela för att maximera din chans att resultatet, men var noga med att inte spela med fler kort än du kan hänga med.
Vissa internet bingo webbplatser avgift tjugofem cent per kort brukar erbjuda större prispengar. De tider på dagen då du spelar också påverkar mängden spel du vinner. Under tidigt på morgonen och sent på kvällen timmar, färre personer som spelar. Detta gör det möjligt att på ett effektivt sätt spela med fler kort och en större chans att vinster. Utbetalningar under dessa timmar kan inte vara så stor, men dina chanser att vinna är mycket större. Vinstchanser i en överfulla spel är mycket lägre.
Att välja ett spelrum med färre spelare och mer prispengar är ett bra sätt att börja. Du behöver inte börja spela direkt. Snarare bör du titta på spelet, analysera spelare och prispengarna. Först då bör du välja det spel du vill spela.
Internet Bingo är mycket underhållande! Jag spelar ofta det själv. Jag måste också påminna mig att det är bara ett spel. Jag hoppas att ni kommer ihåg att, liksom, när du får insvept i denna fängslande, men ändå enkel, spel.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *