Hur man planerar en nyårsafton Poker Party


Så du har beslutat att kasta en poker bash denna nyårsafton? Det låter som en bra plan eftersom gå ut till en klubb eller bar varje år kan bli ganska gamla. Det finns inget mer irriterande än att inklämda i en liten, svettig, högt monter med ett gäng ointelligenta fyllon svävar omkring dig, åtminstone det är min åsikt. Men om du vistas i detta år och du vill ha en riktigt bra tid med att spela poker med dig kompisar, då måste du göra en liten framförhållning för att göra kvällen en hit med alla dina gäster.
1. Först måste du alla rätt poker leveranser. Inte snåla och köpa en massa billiga saker. Vid köp av vissa högkvalitativa och kretsuppsättningar kan verkligen ge natten en mer autentisk känsla. Glöm inte att ha åtminstone en kortlek per bord samt och eventuella andra tillbehör du behöver, beroende på vilket spel du kommer att spela.
2. Bjud in dina gäster i förväg. Ge dem minst två veckor i förväg. Folk gillar att sätta upp sina nyår planerar veckor i förväg, så om du vill att någon ska visa upp, har du att se till att de förbinder sig att ert parti innan de hör om någon annans.
3. När bjuda in dina gäster, se till att de vet insatserna i spelet. Kommer du att spela för skojs skull eller kommer det att bli ett allvarligt spel med höga insatser? Alla borde ha en uppfattning om hur mycket pengar de ska ta med så det finns ingen ekonomisk förlägenhet.
4. Fylla på massor av mat. När människor spelar poker, de älskar att äta skräpmat och aptitretare. Så se till att du har en liten något för alla. Chips och dipp är alltid ett säkert val. Men du kan verkligen lägga till en elegant touch genom att förbereda några eller bruschetta.
5. Fylla på massor av alkohol. Kombinationen av nyår och poker innebär att människor kommer till ditt hus för att få lite berusad, så att inte svika eller under whelm dem genom att ha ett litet unvaried urval. Se till att du har vodka, öl, vin och naturligtvis några flaskor champagne till pop öppna när klockan slår midnatt.
Om du följer dessa fem enkla tips, din nyårsafton poker parti kommer full av roliga. Kom ihåg att dricka och spela ansvarsfullt.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *