Hur man vinner spela poker – Top 3 gyllene regler


Så du precis börjat spela poker och du förstår reglerna, men du kan inte verkar vinna. Låt oss ändra på det så att du kan börja vinna. Oavsett om du spelar i hemmet pokerspel eller det lokala kasinot följer dessa tre gyllene regler och du kommer att ställa dig upp för framgång vid borden.
Golden Rule Number One – Avsluta se så många flops
En hel del nya spelare ser helt sätt att många floppar. Det gamla ordspråket säger, “du inte kan vinna genom att vika händerna”. Även om detta är sant det bör läsa så här, “du inte kan vinna genom att vika dina goda händer”. Du borde spela konservativ när du först börjar särskilt när du först sitta ner vid bordet. Många nybörjare är endimensionella tänkare var de bara tänka på hur bra de kort som de har är. Höj att tanke till “Jag undrar hur bra mitt kort jämförs med de andra spelarna”. Summan av kardemumman är strama upp ditt spel. Spela pocket par och klädda kort som QJ, AJ, KQ, AK, KJ att starta förrän du få en känsla för de andra spelarna och vilken typ av spel du befinner dig i. Det är inget fel med att vika oftare, plus att du kommer att visas som en stramare spelare så att andra spelare tänker du bara in floppar där du har bra kort.
Golden Regel nummer två – Spela i position
Vad detta betyder är att spela i händer där du är den sista personen att agera. Det är fantastiskt att få vara med i händerna när du är antingen på knappen eller knappen har just passerat dig. Detta innebär att alla andra vid bordet kommer att behöva kontrollera, satsa eller syna en höjning innan du gör. Detta ger dig insikt om vad de andra spelarnas innehav är. Detta kallas att vara i sen position. Om du är i en hand och den första personen att agera väcker sedan nästa person återhöjer, bara lägga sig om du inte har KK eller AA. Detta är en mycket stark drag som folk vanligtvis gör när de håller en monsterhand. Om du var i tidig position och någon höjde du kommer att vara mindre ovilliga att vika men du bör här liksom åter höjning före floppen är en mycket stark flytta. När du spelar de flesta av dina händer i sen position gör det lättare att fälla ihop och sparar en massa pengar.
Golden Rule nummer tre – inte Jaga
Jag har sett denna gång på gång där spelarna väntar på att träffa den raka eller flush och de fortsätter att ringa och hålla förlora pengar bara för att aldrig träffa. Vet dina odds. Du har ungefär en chans 38% att träffa en stege eller färg om du har 4 kort mellan handen och floppen för att göra din hand. Låt oss gå igenom ett exempel. Det finns $ 10 i potten och du behöver ett kort att träffa din flush (38% chans att träffa). Spelaren bakom du bara satsa $ 10 gör det en $ 20 pott och du måste ringa $ 10. Du måste ringa 50% av potten för att ge dig själv en chans 38% att vinna. Detta är en dålig insats och övertid du kommer att förlora pengar. Å andra sidan i samma scenario om det finns $ 10 i potten och spelaren bakom dig satsar $ 4 att potten $ 14 och du måste ringa $ 4. Du måste ringa 28% av potten och du har en chans 38% att vinna. Call, är detta en bra satsning. Det finns gott om lediga resurser på nätet där du kan hitta enkla poker matematik.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *