Kan kvinnor spelar poker?


När du tänker på poker, kan du visualisera något som påminner om en scen från Rounders, Maverick eller ens Cincinnati Kid. Vissa människor tar upp sporten bara ha en bit av vad de kände dessa filmögonblick måste vara. Men här i verkligheten, inte varje hand inte gå till showdown, och varje hand slutar inte med en kille slår hans Royal Flush.
Män kan fler än kvinnorna minst åtta till ett i nästan varje fall, men kvinnor har inte börjat att backa. I själva verket är det tvärtom. Antalet kvinnor i pokerevenemang har varit på en brant och stadig ökning i år. Även om det inte finns någon mental fördel att vara en man eller en kvinna, det finns definitivt några hinder och förbättringar båda könen. Kvinnor tenderar att visa mer tålamod, men aggression som män är benägna att visa kan ibland stänga även de bästa händerna från en kvinna. Kvinnor kommer sannolikt att vara mer känslomässig, men är oftast mycket bra på att läsa sina motståndare. Män är oftast mer benägna att ha fler alkoholhaltiga drycker än kvinnor, och på grund av detta, tenderar att göra några dåliga samtal, där en kvinna skulle ha varit i en bättre sinnesstämning.
Med tanke på att män verkar vara mer aggressiv, kvinnor antingen vara blyga och böja till att aggression, eller kommer de att utnyttja sina lässvårigheter och använda detta mot sina motståndare. Medan kvinnor kan uppfattas av hanarna vid bordet som svaga, emotionellt, tät, och mindre benägna att bluffa, skulle deras bästa draget vara att använda den stereotyp att utnyttja sina motståndare.
Under de senaste åren har kvinnor började ta till tabellerna i större antal. De är att hitta sin nisch, och placering i högre frekvens i turneringar. Förhoppningsvis i framtiden, de kvinnor som de strålkastarljuset på de “Utvalda tabeller” i WSOP, WPT och sådant, kommer att vara där på grund av skicklighet och inte den nuvarande kriterierna … utseende. Denna nuvarande trenden hjälper inte orsaken till kvinnor vinner respekt i pokervärlden. Det kan inte lösa hela detta segregation när en kvinna vinner den viktigaste händelsen, men det kommer definitivt att hjälpa stänga klyftan. Fram till dess bör kvinna lära sig spelet, finslipa sina färdigheter och praxis. Om det gäller inte är vunnit vid bordet, och det känns som om du vill ge upp, gör det inte. Göra sig ett namn på nätet och använda dina nya kunskaper där kön är inte ett problem. Men för att svara på frågan till hands: Någon som har självdisciplin, uthållighet, och vilja att gräva i en omgång intelligens kan vara en stjärna pokerspelare.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *