Knock Out Poker Tips att vinna mer Sit n ‘Goes


Knock out poker är inte mycket annorlunda än vanlig no limit holdem poker med undantag för det faktum att du får betalt för att faktiskt knackar en annan spelare ur spelet. Du får en belöning för att bryta den andra killen eller tjejen. På grund av arten av knockout holdem, blir det mycket populär och erbjuder utmärkta möjligheter för spelare som förstår att vara aggressiv verkligen kan löna sig. Låt oss inse det, är hela idén att vinna poker för att driva den andra killen eller tjejen från bordet. Att slå dem ur spelet.
I går kväll, jag vann en satellit sit n ‘go som började med etthundra sexton spelare. När det kom ner till den sista spelaren och jag insåg jag varför han hade kommit till finalbordet och varför vi stod inför varandra en på en. Han var cool och höll sitt lugn oavsett vad. Han hade cirka 115.000 chips och jag började med cirka 116 tusen. Vi kämpade för ett tag och jag äntligen börjat bära ner honom. När jag gjorde, fick han ännu mer konservativ och svårare att fånga oavsett om jag slowplayed, kolla höjas eller vad som helst.
I stället för att skjuta honom ur spelet, han faktiskt gjorde comeback efter att ha varit ned till 53.000 chips. Han fick nästan tillbaka till även med mig innan mörkarna och mer långsam spela slutligen gjorde honom i. Jag var tvungen att anpassa sig till honom och förstå att han skulle böja, men inte bryta. Det är en tuff spelare att ta på. I slutändan, var hans största misstag är alltför konservativ och inte höja den stora mörken och bara ringa på lilla mörken.
Hela nyckeln till hans framgång var inte bluffar eller några tjusiga, bara att han spelade bra grundläggande poker och lät inte en bad beat skramla honom. Dessa typer av spelare är den tuffaste att slå för en anledning. Han lät inte sina känslor ändra sina metoder, förutom att bli lite mer försiktig och att satsa lite mindre. Känslor är den största faktorn i att vinna poker, både dina känslor och de andra killarna. Varför frågar du? Eftersom dina känslor ange tonen för din attityd och din attityd avgör hur du spelar.
Vaknar på morgonen känner kaxiga och ta det “chip på axeln” inställning till bordet och de andra spelarna kommer att läsa det och snart ställa dig upp med någon kontroll av boskap och långsam spela som kommer att suga dina marker ut medan du bevisa hur tuff , modig och dum du är. Å andra sidan, vakna upp på morgonen och känna apatisk och som du bara inte bryr sig om saker och se hur det svag och icke aggressivt beteende inte lönar sig.
Vi vet alla att lutningen är en känslomässig reaktion på en bad beat. Gå på tilt är en mycket farligt tillstånd i ett spel eller turnering. Om du någonsin kommer att få en enkel chans att slå ut en annan spelare, så är det förmodligen när han eller hon är på tilt. Därför behöver du aldrig vill gå på tilt och du vill att din motståndare att luta.
Enligt min mening, annat än att lära sig de grundläggande statistik över kort och nyanserna i vadhållning, lära sig att kontrollera dina känslor och känslor av dina motståndare är det viktigaste skicklighet i poker, särskilt knockout där det enklaste sättet att slå din motståndare är att ställa in honom eller henne på tilt först, sedan leverera knockout.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *