Kvinnor Pokerspelare: Our Secret Advantage vid borden


Detta är bara för kvinnor som spelar poker så män försvinna! Allvarligt, kan du inte läsa detta om du är en dude. Jag rekommenderar att den manliga läsare gå till nästa inlägg direkt. Du vill inte din manlighet ifrågasätts eftersom du läser en artikel skriven enbart för kvinnliga spelare!
Ok damer, nu när jag blev av med alla män låt oss tala butik. Män är en antar gäng. Vi älskar dem, vi hatar dem. Ni vet hur det går. En kvinna kan använda sina kvinnliga list för att främja sin pokerspel. Här är anledningen. När en kvinna sätter sig vid ett pokerbord (även en virtuell pokerbord online) de män vid bordet göra ett antagande. Detta antagande är oftast att kvinnan inte kommer att vara lika bra pokerspelare som män är. De ger inte kvinnor kredit för förmågan att vara bra pokerspelare. Jag antar att de tror inte att vi kan behärska den strategiska delen av spelet, eller kanske vi bara inte kan förstå matematiska begrepp. Kanske saknar vi den aggression att vara bra pokerspelare. Vi är alldeles för passiv natur att vara något bra.
När jag sitter ner vid pokerbordet jag föredrar att tänka på mig själv som “den svarta änkan.” Visst, jag ler fåraktigt på män. Jag kan fumla mina marker olyckligt. Jag startar lighthearted samtal och reagerar till synes med vördnad när mina manliga kolleger vinna en hand. Jag flirt – Åh min, hur jag flirta! Jag kan även visa missade draghänder som gör det verkar som om jag spelar löst. Låt dig inte luras av mina upptåg för jag vävning min nät av bedrägeri och väntar på intet ont anande manliga svarta änkan att anlända (så vad fan gör de kallar man för deras art?). Jag förföra den stackaren och har min väg med honom. OK!! Få dig ur rännstenen. Jag menar bara att jag bygga en stor pott och han tror fortfarande att jag är sheepish kvinna som inte skulle kunna spela poker. Och då jag våren min fälla. Jag trycker på en stor satsning att veta att jag har nötterna. Vad är den dåliga killen att göra? Han är ganska mycket pot committed och han kan inte förlora ansiktet inför sina manliga kumpaner. Han kallar min insats och jag vänds nötterna och håva in en stor pott. En annan biter i gräset! Hej, jag kanske borde agera överraskad här och säga att jag trodde att du hade mig beat – det var säkert skrämmande. Och så fortsätter det.
Jag har faktiskt suttit vid ett pokerbord spelar med killarna och de knuffa mig under bordet för att låta mig vet att jag borde komma ur handen. Bortsett från det faktum att detta är inte rättvist att de andra spelarna – Jag uppskattar deras skyddande karaktär ibland. Jag märker ibland att killar kommer att försöka lära mig spelet och visa mig sina händer i slutet av pjäsen. Allt fungerar till min fördel. Jag gör mentala anteckningar snabbt och ursinnigt.
En kvinna pokerspelare bör arbeta för att utveckla sin påse med tricks. Bland dessa bör vara hennes svarta änkan rutin, spela dum blondin och flirta med fienden. Poker handlar om att utveckla en vinnande kant. Bedrägeri är inbyggd i spelet. Nästa gång du sätter dig ner vid ett bord fullt av män, inse att de flesta om inte alla av dem kommer att vara att döma dig felaktigt tills du bevisa att de har fel.
En rolig sak händer efter killarna haka på dig. De börjar tro att du varje gång du trycker dina marker i potten. Detta gör för några fantastiska möjligheter att stjäla potten!
Är det inte bra att vara kvinna? Tänk bara på att hålla det mellan oss, ok.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *