Lär dig spela Agressive vinnande Texas Holdem Poker


Spelar en aggressiv stil texas holdem är det som får en hel del spelare i stora problem, vilket får dem att förlora hela sin bankrulle innan de ens vet vad som hände.
Men det är eftersom de inte har en plan. Att vara aggressiv i texas holdem är en nyckel till att bli en vinnande pokerspelare. Men du måste veta hur man ska vara aggressiv om du [ ‘åter kommer att få det att fungera och vinna.
Vissa spelare är vad vi kallar lös-aggressiv i sin spelstil. De kan vinna stort ibland men på lång sikt de inte kommer att vara framgångsrika texas holdem pokerspelare. Inte mot toppspelare, i alla fall.
Den lösa aggressiva hold em spelare är aggressiv alltför ofta där han är mer hänsynslös än han är aggressiv. Och detta är vad får honom i trubbel.
Den förlorar aggressiva pokerspelare höjer och rerais med händer som 2-9 offsuit. Även om det kan vara ett lämpligt tillfälle att bluffa med en (icke) hand som detta lös-aggressiv pokerspelare gör detta hela tiden. Han kan bluffa ner några krukor, men mer ofta än inte, kommer han att förlora stort.
Dock hade alla redan vikta till mig så jag bestämde att spela den. Även om det var ett icke-starthand, det gjorde jag inte bara ringa stora mörken. Jag tog upp det. Varför? Om jag ringde, small blind hade bara att ringa en halv satsning och stora mörken skulle se floppen gratis (eftersom stora mörken hade redan en insats i).
Höjning skulle kosta mig bara en mer satsning och skulle sätta beslutet att mörkarna. Jag höjde och både små och stora mörken vikas. Om jag bara hade krävt, skulle jag har haft åtminstone stora mörken i handen och det fanns en god chans att jag inte har bättre kort.
Att förstå vilken roll aggression kan spela i ditt spel kommer verkligen förbättra din totala poker resultat.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *