Läs Vad Beats Vad i poker


Under de senaste 5 åren har det skett en exponentiell ökning i popularitet av poker; i synnerhet Texas Hold’em. Med spelet uppnå vanlig TV täckning och spridningen av webbplatser som erbjuder spelare möjligheten att spela online när som helst fler och fler människor blir intresserade av att spela. En av de vanligaste frågorna från nybörjare är “Vad slår vad i poker? Här är en lista över var och en av de möjliga 5 kort händer efter från den svagaste genom den starkaste. I poker varierar värdet av kort från 2 (den svagaste kortet) genom att Ace (den starkaste).
högt kort
Den lägsta rankade handen som kan uppnås i poker är helt enkelt ett högt kort. I denna situation spelaren har misslyckats med att göra något av händerna nedan och de litar på värdet av det högsta kortet i sin hand.
4 av en sort
Detta inträffar när en spelare handen innehåller alla fyra kort av ett visst värde, såsom 10-10-10-10.
Straight Flush
Den straight flush är den högst rankade handen i poker. Det uppnås när en spelare skapar en rak där alla korten är i samma färg. Den högsta möjliga enda hand är därför 10-J-Q-K-A alla i samma färg; denna hand är vanligtvis kallas en Royal Flush.
Med denna kunskap kommer du att kunna kliva in spel av online eller casino poker och börja ha kul och vinna pengar.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *