När man spelar suited connectors och när man ska Vik in Hold ’em Poker


Trots att spelsimulatorer kan ge korrekta odds på en hand så att Hold ’em pokerspelare bör veta den statistiska fördel eller nackdel för en hand, finns det fortfarande en hel del förvirring och fördomar för och emot vissa händer. På toppen av högen av tvivelaktiga händer är suited connectors. Bara för posten, och om du just gått in i pokervärlden, suited connectors är två kort i samma färg och åtskilda av bara en rang.
Eftersom vi inte har tid eller utrymme i den här artikeln för att prata om varje hand din motståndare (s) kan hålla, låt oss bara tala om handen du har och teoretisera att du är i ett spel med minst 4 andra spelare. Om du håller suited connectors, oddsen för att fånga en bra flopp är ca 18%. Problemet börjar när du har en gut shot stegdrag eller behöver för att fånga ett kort i samma färg för att göra din flush och du beroende på floden eller vända.
I båda fallen kan suited connectors suger du att jaga potten och förlora stort. Så jag säger alltid, om du inte kan se det billigt, släpp suited connectors om du sitter vid ett fullt bord. Uppenbarligen är en stor slick (AK) en ganska stark hand och du kanske vill hänga där, beroende på den initiala satsningen, men en 6-7 passar eller något liknande som kan få dig till en hel del problem i en Hold ‘ em pokerspel.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *