Online Blackjack, Undvik avgörande misstag


Om du funderar på att delta med online blackjack, du vill ta lite tid att faktiskt studera spelet och lära upp om de olika strategier och spelregler. Alltför många spelare gör det avgörande misstaget att bli nöjda när placera en satsning med online blackjack när de befinner sig i komfort och säkerhet i sina egna hem.
Utan tvekan en av de mest begått misstag som nybörjare till online blackjack gör inte veta när de ska slå och tryck fördelen, och när det är en bra idé att stå eller överlämnande.
I blackjack, är en av de metoder för att vinna för att ha en högre poäng än den andra spelaren. På grundval av detta då många spelare väljer helt enkelt att gå för “hit” alternativet, i ett fåfängt försök att slå dealern. Detta förvärras ytterligare genom det faktum att de flesta kasinon driva en politik där dealern måste stå (dvs. dra några fler kort för sig) när handen når 17.
Men om värdet av din totala handen överstiger 21, då förlorar du oavsett om du har 5 kort eller inte.
Om dealern har en hand som värderas till tio, det högsta värdet kort som de kan dra är en tio, eller någon av de kungliga kort (som i blackjack värderas till tio fall). Därför skulle deras potentiella poängen vara tjugo.
Det finns 52 kort i den genomsnittliga spel däck, och 2-10, inklusive de kungliga kort i vilken färg som alla nyttiga kort till dealern. Därför är risken för dem att dra ett sådant kort 84% (vi dra fyra från ekvationen).
Förutsatt att inga ess har redan behandlats, har dealern även en 7% att dra ett ess som skulle innebära att de vinner automatiskt när den kombineras med sin nuvarande hand.
Om det i samma uppsättning omständigheter har du en hand värd antingen femton eller sexton, så ska du ge upp. Detta beror på att chanserna att du drar en välgörande kort (vilket skulle vara 6 eller mindre) är 46%. Chansen att du drar ett kort som ger dig över 21 och innebär att du automatiskt förlorar, är 54%. Som kan tydligt ses då är oddsen staplade ordentligt i återförsäljarna gynnar.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *