Online Poker – Gör ditt spel mer lönsamma med bonusar


Denna artikel innebär att du är erfaren spelare, vet hur man använder Poker Tracker, pokeracehud och speltid (programvara som samlar en enorm mängd uppgifter om både ditt eget spel och motståndarnas spel och visa den på tabeller hjälpa läsa andra spelare) Om du är nybörjare, artikeln fortfarande kan hjälpa dig, men det kan också rekommenderas att läsa denna böcker Theory of Poker av Sklansky, Texas Hold’em Secrets av Rory Monahan, Small Stakes Hold’em av Miller.
Det finns en uppfattning att rakeback är mycket bättre än att spela bonusar, är detta korrekt för spelare som spelar på högre nivåer som 5/10 men inte alla har råd att ta 500 $ till varje tabell (för limit holdem på NL bord denna siffra är mycket mer ), som behövs för en stabil spel i fallet med förlora streck. Så de flesta av spelarna spela 2/4 tabeller eller mindre. Även många pokerrum använder nu stigande skala när clearing bonus (högre gräns du spela snabbare bonus rensas) så bonusar blev snabbt samma som rakeback.
Vid övergripande dess bättre att spela limit att klara bonusen och sänka en risk för din bankrulle. När du spelar No Limit och Pot Limit du kommer ofta att riskera hela sedelbunt förs till tabellen, när gränsen endast genom en liten fast satsning.
Andra webbplatser som Ultimatebet och Bodog är intressanta form synpunkt rakeback 25% och mycket lösa spelare. För Bodog behöver Dog Watch handgrabber att importera händer i Poker Tracker. Även UltimateBet hade periodiska laddar med clearance mindre än 1 $ men administrativa avgifter dras av från rakeback gör denna webbplats inte bättre än Bodog. Båda accepterar amerikanska spelare.
Denna lista är naturligtvis inte är full, tider är förändring och du kan hitta andra de flesta bättre erbjudanden. Men alltid komma ihåg förtroende statistik, inte dina känslor som den här webbplatsen är riggad, är plats otur och etc. förlora ränder händer alla från gång till gång och måste vara redo för det. Att ta en fullständig bild måste du samla en data inte mindre än 30.000 händer. Detta är massiv 150 timmar fyra ingivande, så bättre råd här är innan du bestämmer dig för att spela på alla rum, surfa på nätet, besök forum, be andra människor åsikter och först efter det bestämma var att spela.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *