Poker Calculator – gratis nedladdning och fri tips


Föreställ dig att sitta på en $ 1/2 bord i din favorit pokerrum. Du har spelat det ganska tight och aggressiv. Slutligen får du handen du har väntat på, ess och kung av spader. Det är dags att få lite action, är det dags att få upptagen!
Du höjer preflop och tre andra spelare ringer dig. Floppen kommer följande ess, ess och Jack. Trevlig träff du tror. Naturligtvis du satsa för att ha en bra fast grepp om spelet. En spelare gånger, ett samtal och den sista att agera ger dig en reraise. Innan du trycker på höjningen knapp du tycker att det är avlöningsdag. De callingstation samtal och spelaren som höjde du samtal. Ok, nu visade honom hur man spelar poker!
Detta är hur poker pro vinner konsekvent. Befälhavaren oddsen men ännu viktigare de vet att deras motståndare.
För oss lekmän som inte har tid att spela poker 15 timmar om dygnet finns det en enklare lösning. Börja använda en empirisk poker kalkylator som ger dig odds och statistik på dina motståndare. Denna typ av 3: e parts mjukvaror tillåts av alla pokerrum och spela utan en är helt enkelt dum. Statistiken säger att mer än 40% av spelare använda denna typ av programvara.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *