Poker – Flera spelare Mayhem


Online PC-spel marknaden toppade $ 1 miljard i väst i 2004/5 och förväntas passera $ 2 miljarder under 2007. Tillväxten för närvarande drivs av en ökning av hastigheten på bredbandserbjudanden, vilket gör att ökningen av pay-per-play webbläsare spel, och multi-player online spel som har både förbättrad kvalitet och variation, och nu nå en bredare publik än någonsin tidigare.
Tillsammans med återupptagandet av tillväxten inom online reklammarknaden som bröt en $ miljardvallen i 2006, samt den framgångsrika introduktionen av nya modeller såsom abonnemang spel service de långsiktiga bredbands spel-on-demand-tjänster förväntas göra en stor och ständigt ökande bidrag till online-försäljning och internettillväxt.
Pay-per-play webbläsare spel, där användarna betala in skicklighetsbaserade spel och turneringar att tävla om pengar och andra priser, är de hetaste online gaming delsektorer.
A $ 35m marknaden bara tre år sedan, pay-per-play spel nådde $ 137 under 2003 och förväntas växa i en imponerande årlig tillväxt på 40 procent till 2007 att bli den näst största online gaming delsektorn bakom multi -spelare spel om pengar; producera en mångmiljondollarindustri.
Dock bör online poker sättas i samma parentes tillsammans med andra flera spelare eller browserbaserade spel när det gäller de sociala och psykologiska effekter som kommer med bifogade?
Detta har varit en debatt som har rasat i många år som de som förespråkar poker anser att det är ett skicklighetsspel och strategi, inte till skillnad från andra PC-spel.
Visst dessa typer av multi-player spel som erbjuder chansen att vinna pengar för att kunna konkurrera i turneringar är inte annorlunda att erbjuda en tonåring chansen att vinna ett pris för att konkurrera mot någon under en fantasi spel eller rollspel. De var locka spelare att skiljas från sina pengar och båda kan ses som skicklighetsspel.
Emellertid har poker alltid klassas som en form av spel. Det kommer att förbli alltså tills problemen med spelberoende och antisociala effekter kan förstås och hanteras.
En sak är säker; online poker kommer att fortsätta att ge dem som arbetar och ingår i sin bransch med intäkter som lämnar pc spel operatörer dreglar.

Titta på den här videon:

http://www.youtube.com/watch?v=Bfy3b1c8KAk&list = PLFx-KViPXIkHvtzNwf_wOcKZ2BiFi9trn "class =" yt-pl-thumb-link yt-uix-sessionlink spf-link "data sessionlink =" itct = CEQQ2zAYASITCMTu6InUt9ECFYgIGAodI_kMgSj0JA "><div class="yt-thumb video-thumb"><span class="yt-thumb-simple">
<img data-ytimg="1" width="246" src="images/poker_-_multi-player_mayhem_2.jpg" alt="" height="138" onload=";__ytRIL(this)" >
</span></div><div class="sidebar"><span class="yt-pl-sidebar-content yt-valign"><span class="yt-valign-container"><span class="formatted-video-count-label"><b>20</b> видео</span><span class="yt-pl-icon yt-pl-icon-reg yt-sprite"></span></span></span></div><div class="yt-pl-thumb-overlay"><span class="yt-pl-thumb-overlay-content"><span class="play-icon yt-sprite"></span><span class="yt-pl-thumb-overlay-text">Воспроизвести все</span></span></div><span class="yt-pl-watch-queue-overlay"> <span class="thumb-menu dark-overflow-action-menu video-actions">
knapp aria expanderade = "false

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *