Poker Odds – Hur man beräknar Odds


Poker är utan tvekan ett skicklighetsspel, och en anledning till detta är det faktum att oddsen och deras beräkning spelar en viktig roll i att bestämma resultatet av ett spel. Begreppet förstå odds och hur man kan beräkna dem är en viktig faktor som skiljer en nybörjare från en mer erfaren spelare.
För matematiker bland oss, oddsen är effektivt sannolikheter. Ett enkelt exempel på odds kan ses med en tärning. Om du slår en tärning chansen att en 2 kommer att visas är 5 till 1. Med andra ord, det finns en chans att det kommer att hända och fem chanser att det kommer inte.
Låt oss ta ett annat exempel. Om du tar en kortlek (som innehåller 52 kort) och dra ett kort slumpmässigt från förpackningen, kommer chanserna för en kung som visas vara 12 till 1. Med andra ord finns det en chans att det kommer att hända och 12 gånger att det vann ‘t. 1 plus 12 är lika med 13 och 13 multiplicerat med 4 (däck) är lika med 52.
Du är därför sannolikt att uppnå flush en gång, och inte uppnå det de återstående fyra gånger. Med andra ord, dina chanser är 1 på 5 eller 20%. Beräkna odds är en färdighet avgörande för poker och viktig för spelare nya till spelet. Om du försöker dessa tekniker på 3D poker webbplatser som du kommer att tycka att du har en fördel gentemot dina motståndare. Innan du flyttar till mer avancerad beräkning av, se till att du förstår de grundläggande matematiska principer som beskrivs ovan.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *