Poker Strategi Tips


Pokerstrategi spets kan betyda skillnaden från att vinna 5 $ spel till att vinna 5000 $ spel. Om du inte kan lära av sina misstag då hoppas jag du njuta av att förlora pengar eftersom det är vad som händer när du inte lära av sina misstag.
Jag var en gång en ung-in som trodde att jag var en bra pokerspelare från get gå, men mina pokerstatistik visade mig annars. Oavsett vad som sades på dessa statistik jag din’t vård. Jag var bra (enligt min mening ändå), men när jag öppnade mina ögon och insåg att jag gör misstag och att i stället för moaning om dem, jag kunde lära av dem. Därifrån beslutade jag att jag skulle köpa denna poker sit n go bok. och väl fakta talar för mig nu, jag gör 6700 $ + i månaden bara spela poker som ett tidsfördriv. Jag behöver inte ens spela det mer än 2 timmar varannan dag. och det lönar sig mina räkningar! aldrig mer kommer jag någonsin anser mig orättbara. Alla har brister. och denna bok hjälpte mig att hitta min och fixa det.
Bara tar sig tid att sitta ner och läsa den här boken under minst 10-15 minuter, det är inte en krävande bok. När du har läst för 10-15mins gå spela lite poker och tillämpa din nyfunna kunskap och förstå det och på nolltid kommer du att vara en vinnande pokerspelare. Det är inte svårt, och med hjälp av den här boken kommer du att vinna fler och fler pokerturneringar. Det är mycket möjligt. Låt boken hjälpa dig dit.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *