Poker Training Network Review – Är utbildning pokernätverk en legitim möjlighet?


Jag föreslår att du läser min utbildning pokernätverk Om du funderar på att gå denna nya online-nätverk marknadsföring program som ibland kallas helt enkelt RTN. Onlinespel deltagarna uppskattas för närvarande till cirka 300 miljoner och antalet väntas växa till över en miljard över hela världen i de kommande tio åren. Detta program ger fans möjlighet att vända sin passion för kortspel i ett företag.
Grundades 2009 i Addison Texas av Dennis Nadeau, Poker Training Network marknader tillgång till sin toppmoderna webbplatser och system. Webbplatsen ger dig tillgång till erfarna spelare samt 3D-simulatorer, utbildningsstrategier, artiklar och videoklipp. Systemet har utformats så att alla nivåer kommer att hitta den information intressant och informativ.
Det finns en en gång nominell investering på $ 49 för att komma igång. Som biträdande du kommer att ha tillgång till hela PTN nyckelfärdiga Business Builder systemet. För att förbli en aktiv medlem, finns det en $ 19,95 månadsavgift.
Ditt nyckelfärdiga affärssystemet kommer att innehålla:
Personlig PTN Marketing Webbplats
Hur Business Tips
Texas Hold ’em lektioner
Bättre ditt spel med våra Online Poker Training Network Video
Planen ersättning PTN kommer att använda är en binär plan. I en binär plan för medlemmar bygga två lag eller ben medarbetare. Provisioner är oftast betalas på den svagare av de två benen. Jag har funnit att balansera dina två lag och det genom att maximera din inkomst kan vara en utmaning. Detta är den främsta anledningen till att jag bryr mig inte för binära lön planer. Men många människor föredrar det på grund av att spilla över faktor. Det finns också en imponerande bonus struktur på plats som skulle visa sig vara mycket lukrativ ge dig kan bygga en stor ner linje.
Wefirmly tror att utbildning pokernätverk är en legitim affärsmöjlighet. För att underlätta din rekryteringsinsatser PTN har en Facebook-applikation på plats som hjälper dig att registrera människor via ditt Facebook-konto. En väldigt cool verktyg. Om du har kunskap och förmåga att driva stora mängder trafik till din PTN webbplats eller till din Facebook Fan Page, du utan tvekan kommer att göra bra med denna möjlighet.
Jag har kommit att inse att lära sig att bli en framgångsrik online marknadsförare är helt enkelt en process. Om du inte är rädd för lite arbete och är villiga att lägga fram en konsekvent satsning mot lära sig det, kan du definitivt bli en mästare på Internet marknadsföring handel.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *