Poker Utsättning i ett nötskal


Stora mängder av insatserna får stöd på grund av bankroll management. Den Backers kan vara din bästa ögon och öron när du spelar för dem. Det måste finnas förtroende i båda riktningarna. Ibland kan en insats kommer att göra 10x mer pengar på att spela satsat eftersom backer oss förstå vilka spel en spelare ska vara för att vara mest lönsamma för båda parter.
Alla sponsorer kommer normalt ställa frågor på en daglig basis; ibland backer kan även göra dig galen med antalet frågor. Detta beror allt igen från förtroende. De sponsorer är oftast ser ut för sina pengar eller i många fall deras och många andra. De måste förstå att du inte är vårdslös och presterar det bästa av din förmåga.
Så låter bryta ned hur den allmänna idén fungerar. Insatsen om först granskas av alla medlemmar i stöd laget. När sponsorer har beslutat att de vill erbjuda en insats spelaren kommer att informeras. Insatsen kommer sedan att ges en tydlig definition för alla spel eller begränsningar de kan spela. Detta är den viktigaste faktorn för en insats. När de begränsningar och spel har beskrivits insatsen blir skyldig att spela dessa spel. Insatsen har nu ett jobb för sponsorer. Om backer känns du + EV i ett spel sedan han kommer att vill att du ska vara i det spelet så mycket som möjligt.
Detta innebär att om du är den som satsat bör du räkna med att ha ett schema. Detta kan vara så grov som du behöver för att spela X antal spel en månad eller så strikta som du kommer att spela 6+ timmar per dag 4 + dagar i veckan.
Avkastningen är ibland förhandlingsbart. I den vanligaste staking arrangemanget, är vinsten delas 50/50 efter makeup att börja insatsen. Smink fungerar så här:
• Backers besluta att satsa dig $ 26 och under frys outs.
• Du behöver inte kontanter i första 7 så att du är nere $ 182
• I den 8: e spelet kontanter för $ 722
• Efter att ha gjort upp din $ 182 i makeup du är kvar med $ 540 att dela. Din andel blir $ 270.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *