Sit and Go strategier för Poker Prophecy


Mina tidigare artiklar om poker räknare har inte inkluderat information om Poker Prophecy eftersom i huvudsak det är inte en online pokeroddskalkylator. Men gör det något lika värdefullt eftersom det visar dina motståndare övergripande vinna hastighet vid pokersajt du spelar. Oavsett om du spelar på Party Poker, Poker Stars, Ultimate Bet, eller ett urval av andra, Poker Prophecy håller sit and go poster för dig om du är vid bordet eller inte. Är det bra? Ja, absolut är det. Om du spelar sit and go bord även en gång i en stund, är detta en online poker program som kan betala för sig i samma dag. I en idealisk värld skulle du vill använda din poker kalkylator tillsammans Poker Prophecy. Nu, om du undrar hur vet en motståndare seger kurs kommer att hjälpa dig, hålla behandlingen.
I själva verket kan du din motståndares win rate mot dem. Även om du kan ändra nivåerna av klassificeringarna på Poker Prophecy Jag föredrar att använda de medföljande vinna ränta kategoriseringar – som de verkar vara rätt på. För att vinna en sit and go du kommer att vara i flera händer på vägen som är spel kritiska skär. Att säga att, skulle du vill att din motståndare att vara någon som du aldrig har spelat mot, eller en vanlig att du har spelat hundratals, eller tusentals gånger?
Poker Prophecy har även annan statistik som du bör läsa för varje bord du går eftersom de har en enorm inverkan på en spelare SANT win rate.
Hur många spel har de spelat? Ju mer de har spelat (100+) desto mer denna kategori är sant att deras grundläggande spelstil. Om din motståndare har en 62% win rate, men har bara spelat 13 matcher, är du i huvudsak spelar blinda – att vinna priset är en icke-faktor, spara för att representera en strimma.
Vad buy-in de spelar jämfört med vad de brukar spela? Någon kan vara på en dålig förlorande strimma på $ 50 köpa in, och finner sig själv försöker sedelbunt på $ 10 buy ins. De kan tendera att vara mer otålig och benägen att tippa. Å andra sidan, rör sig upp en nivå eller två innebär oftast att spelaren kommer att vara mycket snävare.
Motstridiga stilar. Om du upptäcker en pro-rankade spelare i en hel del svaga händer, och spelar slarvigt, kan du sitta med make / vän av kontoinnehavaren. Jag kommer ofta över detta och ägna stor uppmärksamhet åt den spelaren så att jag kan åsidosätta kategorin själv.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *