Spelar Heads Up Poker


Det finns en stor skillnad mellan att spela ett fullt bord och en HeadsUp Holdem. Vanligtvis Heads up situation uppstår när turneringen får ner till de två sista spelarna som slåss för priset. Detta är den mest kritiska situationen för alla pokerspel där du måste vara den smartaste och använda de klokaste drag. Villkoret mellan dig och din motståndare blir mycket spänd där även en enda misstag kan ta bort dina chanser att vinna.
När du spelar heads up varje sekund frågor. Den som stjäl de högsta persienner vinner oftast. Ett enda misstag kan göra dig gå i konkurs. Per kända författare Malmuth och Sklansky brukade säga, har den som är i small blind chanser att vinna genom att höja med varje hand. Fortfarande finns det många som tror mer på tur snarare än sina färdigheter i att vinna Heads up. Bedöma din förmåga innan du hoppar in i pokerspelet. Återigen, bara besitter poker skicklighet ensam kan inte tjäna pengar; men att tillämpa dem på rätt tider mot rätt motståndare kan konsekvent ger dig möjligheten att vinna majoriteten av dina spel.
Den grad av seghet av något Hold’em spelet bestäms av motståndarens färdigheter. Medan några av de genomsnittliga spelare kan hitta spel tuffa på grund av erfarna motståndare kan få spela en tuff match lätt, bara för att motståndaren inte är så skicklig som du.
Detta spel kräver en hel del skicklighet. Det är en kvalitet som antingen finns inom dig redan annars måste du skapa det att vinna en Holdem. Även om en seger är anothers nederlag, måste du behålla dina förmågor under spelets gång. Nu tur är naturligtvis en annan faktor som kan förändra spelet, men inte alltid. Spela mer, veta mer och prova mer att behärska de verkliga färdigheter Heads up Holdem för att fylla fickorna med pengar.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *