Tabell positioner i Texas Hold’em Poker


Din position vid Texas Hold’em bord är din position i förhållande till spelaren med dealerknappen. Vikten av din position är vanligtvis extremt underskattas av oerfarna pokerspelare. Speciellt vid stora bord med sju eller fler spelare en extra positionsspel gör skillnaden mellan att vinna och förlora hela spelet.
Ju närmare spelaren sitter till återförsäljaren, desto mer information som han kommer att få om motståndarna. På en mycket tidig position med mer än sju motståndare, kan han även lägga sig starka hålkort som kungen och drottningen, eftersom ett enda par kan upphäva fickan. Samma hålkort för en spelare i samma spel på en sen position är en mycket stark kombination under antagandet att inga höga insatser gjordes. Den sena spelare är säker på att ingen annan spelare har en bra ficka kort och detta kort öka sina möjligheter att vinna hela potten.
Några vetenskapliga studier har visat att under en Texas Hold’em pokerspel, vinner spelaren i sen position oftare än en spelare out-of-läge. spelare Informationen kan samlas om spelet av sina motståndare tillåter dem att anpassa sitt spel. Eftersom rotationen av dealerknappen är medurs, måste du spelarna till vänster mer än spelarna på höger sida. Du kommer att ha alltid möjlighet att reagera på dem. Om du har möjlighet att titta på dina motståndare innan han började spelet, titta på dem noga. Om möjligt, försök att stanna på den vänstra sidan av den mest aggressiva spelare, eftersom du kan styra honom mycket lättare från ett bättre läge.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *