Texas Hold Em Poker härskar Diskussion


Många gånger vissa människor har små frågor om en specifik Texas Hold Em Poker regel eller annan liten nyans av spelet. Jag kommer att diskutera ett par av reglerna kring vadslagning.
Fråga: Vad händer om du vill ringa någon satsning men inte har tillräckligt med marker för?
Om du inte har tillräckligt med marker för att syna någons höjningar, eller satsa, du fortfarande kan ringa dem. Du kommer i huvudsak måste ringa med alla dina marker, så att du kommer att gå all-in. Om du gör detta och vinna potten du kommer att vinna alla dina egna marker du sätter i potten plus en exakt del av dina motståndares satsningar från potten. Så ja, även om du inte har tillräckligt med marker för att ringa, om du tror att du kommer att vinna kalla honom (med vad du kan.)
Dessa är bara några grundläggande frågor som människor har när de försöker att lära sig varje Texas Hold Em Poker regel. Reglerna i Texas Hold Em Poker är ganska rakt fram och lära dem 100% i sin helhet i mycket lämpligt om du vill lyckas. När du lär dig varje Texas Hold Em Poker styra din stress som skapas genom att inte riktigt veta resultatet kommer att minska och du kan koncentrera sig mer på strategi och odds etc.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *