Texas Hold Em Poker Tips – Att känna andra spelare Hands


Att veta vad händer de andra spelarna har tips av dig till hur du ska spela Texas Hold Em Poker för den omgången.
Sensing svaghet och sätta din konkurrens på en specifik hand är en rent viktigt färdighet att ha om du någonsin vill vara en vinnare på No Limit Texas Hold Em. Om du kan göra detta kan du i huvudsak vinna med några kort.
Det spelar ingen roll vilka kort du får upp, hur stark fickan är eller inte, när du kan korrekt gissa vad din motståndare har du kan satsa tillräckligt effektivt för att tvinga dem in i ett hörn.
Texas Hold Em Poker Tips – Hur man vet vad Kort dina motståndare Har
Med tillräckligt praxis vid gissningslek – ständigt gissa och kontroll, gissa och kontroll – du kommer att kunna mer och mer exakt vet vilka händer de andra spelarna har.
Du kommer så småningom att få det rätt fler gånger då tror du. “Han har ett par i damer” eller “Jag tror att han drar en rak” är exempel på vad din inre prat ska låta.
Detta är bara ett exempel på intern dialog som ska köras genom ditt sinne på spel, OK?
Texas Hold Em Poker Tips – läsa händer är vad som skiljer vinnarna från förlorarna
Att kunna korrekt sätta en annan spelare på en hand och vet vilka kort han har är vad som skiljer vinnarna från förlorarna. Det är det som gör de yrkesverksamma proffsen och amatörerna går hem bröt i slutet av dagen.
När du ständigt öva gissa spelet, och bli bättre på det, din totala Texas Hold Em Poker kommer att dramatiskt förbättra och du kommer att bli en bättre pokerspelare. Tidvattnet sedan tips till din fördel.
När du blir en bättre spelare du kommer att vinna fler potter, och som du vinner potter du kommer att bli en bättre spelare, och cykeln kommer att fortsätta.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *