Tjäna pengar på online poker


Det finns två typer av online pokerspelare, fritids spelare och de spelare som bara vill tjäna pengar. Detta är för de spelare som är vid bordet för en anledning, tjäna pengar. Om du vill göra några allvarliga kontanter spela online poker, behöver du de bästa pokerstrategier. Lyckligtvis har internet gjort denna information fritt tillgänglig för alla. Här är de viktigaste poker strategier du behöver för att konsekvent vinna pokerturneringar och tjäna pengar att spela online poker. Vädret du är bara nybörjare, eller om du spelar professionellt, dessa är avgörande poker strategier du behöver för att lyckas.
Först av allt måste du känna till de vanligaste spelartyper. Dessa är: tight-passiv, tight-aggressiv, lös-passiv, och lös aggressiv. Vet inte vad det betyder? Här är en grundläggande beskrivning av varje.
Tight-passiv
Dessa människor brukar hålla till fixed limit poker. De kommer inte att vara länge i ett no-limit turnering. De är alltför konservativ och inte dra nytta av goda händer.
Den sista gruppen av spelare klassificeras som sen position. Dessa spelare har redan sett de flesta eller alla av de andra spelarnas insatser. De har en mycket mindre risk för ytterligare höjningar eller allt-i samtal efter de släpper sin insats, så att de kan spela en mängd olika händer. Om de flesta av tabellen har lagt sig, kan du spela en medioker hand och har en bra chans att vinna potten. Du kan också överväga en blind stjäla.
Som en allmän regel, spela mycket tight från tidig position, och lossa upp som du komma närmare till slutet av rotationen. Från mittläge kan du spela lösare beroende på de tidigare spelarna åtgärder. Från sen position din åtgärd bör starkt korrelerad till vad alla andra spelare gjorde innan du. Den allmänna idén här är att ju mer information du har om de andra spelarna, desto större chans att vinna.

Titta på den här videon:

http://www.youtube.com/watch?v=5FVwA1lYA5E [/ ​​embed]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *