Tjänar pengar i pokerturneringar


Pokerturneringar, precis som alla andra variant av poker, kan bli slagna. Det finns alltid en debatt mellan cash games spelare, SNG stam och turnerings fans; men faktum är turnering strategi existerar, och det finns gott om nya spelare i turneringen fält för att dra nytta av. Dessa gör turnering lönsamma, givar – men viktigast det gör dem värt!
Mäta resultat och lönsamhet i pokerturneringar
Mäta en framgång i cash games har uppnåtts i forum och poker samhällen i ett antal olika sätt. Den mest använda är BB / 100 händer formel (hur många stora mörkar du vinna per 100 spelade händer). Andra inkluderar BB / timme (hur många stora mörkar du vinna per timme).
I turneringar men dessa metoder är klart olämpligt. Du kan inte bara mäta din turnering lönsamhet genom antalet big blinds vann, eftersom de inte har någon referens eller relevans för det belopp som du faktiskt vinner i turneringar. Vad avgör du vinster i turneringar är storleken på prispotten och payoff platser. Sammanfattningsvis, det var du är klar i en turnering i slutet av dagen som avgör din framgång – inte hur många marker eller BBs du ackumulera per timme.
20% – 30% avkastning är det erfarna / vinnande spelare kommer att sträva efter att göra på lång sikt. Professionella turneringsspelare å andra sidan kommer att sträva efter allt mellan 30% – 100%.
Vilka är de faktorer som kan påverka din turneringsvinster?
Kunskap om bra strategi pokerturnering är nummer ett. Utan detta, du realistiskt har ingen chans att konkurrera bra eller tjäna pengar i turneringar. Svårigheten och konkurrenskraft turneringar du spelar är också viktigt. Du kan givetvis få mer pengar om turneringar är lättare att slå.
Slutligen är viktig för att bestämma din kortsiktiga ROI storleken på fälten. Större områden är svårare att konkurrera. På kort sikt din ROI kan vara sned eftersom du måste spela ett stort antal spel (100 eller fler) för att få en realistisk siffra.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *