Top baby shower spel – baby shower uttrycker Scramble & Baby Shower Bingo!


Att ta reda på att någon väntar barn är en otrolig glädje. Det är logiskt att du vill fira, och vad bättre sätt än att kasta en dusch? Denna samling är utformad för att “dusch” den blivande modern med presenter till sin nya baby. Men mer än något det är en fest, och vad som är bättre på en fest än spel?
När du kommer upp med olika spel att spela på en dusch kan du finna dig fastnat för idéer. Sanningen är att du kan hitta många paketerade spel avsedda för duschar, men inte bara dessa komplicerade men de kan vara otroligt dyrt. I stället kan du vill titta på utskrivbara spel som baby shower Bingo eller baby shower uttrycker Scramble.
Dessa spel är otroligt prisvärd. I stället för att spendera $ 15 till $ 35 dollar på en butik köpt spel du kan skriva ut dessa från din hemdator mycket mer kostnadseffektivt. Individuella tryckta spel springa omkring $ 6,99 en bit, men om du vill få alla 75 matcher kommer det bara kosta ungefär $ 19.95. Detta gör underhållning på din fest otroligt prisvärd.
Om ett Word Scramble är inte din sak kan du tänka på att skriva ut barn korsord. Dessa är baserade på samma koncept, identifiera ord i samband med en baby, men det är mer en fylla i de tomma process som tilltalar vissa människor mer än en traditionell ord scramble. Naturligtvis om du letar efter mer moderna spel kan du även vill titta på utskrivbara versioner av Baby Scattergories eller behandla utbrott.
När du planerar en dusch som du behöver tänka på dina gäster. Du vill vara säker på att de och mamman som ska har den bästa möjliga tid. Det innebär att ofta de bästa valen är mer traditionella spel som baby shower Bingo eller baby shower uttrycker Scramble.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *