Utvecklingen av poker, från Origins till Texas Hold’em


Människor argumentera om ursprunget till poker. Vissa teorier hävdar att det var den kinesiska som uppfann spelet ursprungligen under åren runt 900 e Kr Historien berättar att det kom från de ursprungliga kinesiska domino. År 969, den kinesiska kejsaren Mu-Tsung spelat en omgång “domino kort” med sin hustru, som nu många historiker tror att det var den första någonsin spelet vad vi nu känner som “poker”.
Men inte alla historiker överens på den här versionen av händelserna. Det finns också de som tror att poker är den moderna versionen av en persisk spel som heter “som nas”. Det liknar poker, och det registreras att ha funnits sedan 17-talet.
Slutligen, moderna poker historiker tror att spelet härstammar från franskans “poque”, som är ett kortspel som kräver spelare att bluffa sig in och ut ur spel. Det var mycket populär runt 1480, när den franska bosatte sig i New Orleans, som är när enligt denna version av händelserna; det skulle ha funnit sin väg in i den amerikanska kulturen.
Så se till att du besöker din favorit sökmotor och sök efter “ordlista av Texas Holdem poker” eller en närliggande term, och sedan kontrollera några webbplatser och bekanta dig med den terminologi som används.
Från starten till den moderna dagar, har Poker varit en populär kort spel. Detta kan bero på att det är inte enbart ett spel baserat på slumpen och statistik (även om det är en stor del av detta), men också ett spel där den skickligaste spelaren får vanligtvis framåt. On line poker växer i popularitet varje dag och öppnade dörrarna till tusentals unga spelare till världen av poker. Om du vill komma in i denna spännande värld, se till att du lära dig grunderna först, och sedan börja experimentera i små doser. Ta alltid hand om dina surt förvärvade pengar och riskerar inte vad du inte har råd att förlora.

Relaterade video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *