Vad är Poker mjukvara?


I online poker, av miljontals spelare online under högtrafik, endast en mycket liten andel av spelare i faktiskt göra vinst. Närmare bestämt är detta nummer satt till cirka 5%. Dessutom, nästa 10% lyckas bryta jämn och följande 85% av online pokerspelare förlorar pengar. Därför varför online poker har så dåligt rykte!
Men för dem allvar med att vilja tjäna pengar i poker, en av de bästa verktyg som du kan köpa är poker mjukvara. Detta är ett program som analyserar din post-game, haverier dina styrkor och svagheter, registrerar dina resultat och även levereras med en HUD (Heads Up Display). Nästan varje toppspelare jag vet som tjänar mer än $ 1000 per månad använder denna. Det finns ett antal poker spårning varumärken för närvarande tillgängliga, men den i särklass mest populära är Holdem Manager, Poker Office (bästa onlineverktyg av 2009) och Poker Tracker.
Slutligen, för MTT-spelare och cash game-spelare lika, poker spårning programvara lagrar dina resultat på en databas, inklusive din ROI, ITM siffror etc. Du kan analysera ditt spel i perioder, och kontrollera vilka spel har tjänat dig flest vinster.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *