Var inte en Sucker för Pocket Rockets när du spelar Texas Holdem Poker


En av de största misstag en nybörjare kan göra i spela Texas Holdem Poker är i skatta kraften i ett par i ess, annars känd som pocket raketer. Det kallas den bästa handen i poker, men jag kallar det bästa öppna sidan för att hålla den i perspektiv. Om du har spelat poker för ett tag kommer du vet vad jag talar om.
Att se ett par i ess som dina två hålkort kan säkert få ditt hjärta fladdrande, men det kan också påverka din dom på ett dåligt sätt. Det bästa sättet att hantera detta problem är att ständigt påminna sig själv om att saker och ting förändras snabbt i poker och när floppen inträffar som par i ess kan inte vara alltför imponerande. Till exempel, låt oss säga något annat par kommer upp på floppen, nu någon av dina motståndare som innehar en av dessa kort i sin hand har gjort resor. Du måste fånga ett ess på turn eller river för att slå honom eller henne.
Frestelsen är att hänga där och jaga som ess, men erfarenheten visar att jaga kort på turn eller river när du redan slagen är en riskabel väg att gå. Du måste spela bordet och pottodds, men i de flesta fall du kommer att behöva säga adjö och lägga dessa ess ned för att bevara din bankrulle.
En av de bästa sätten att hantera par är att memorera oddsen att vinna med alla par. Det finns flera bra diagram på. Jag rekommenderar starkt att du memorera dessa odds om du inte redan har gjort det och inte bli för fäst vid en hand. Kom ihåg att detta är det troligt att förlora mer på en bra hand än en dålig eftersom de flesta spelare över uppskattning en hand styrka.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *